Werken bij Chung

Bij Restaurant Chung doen we alles graag net even anders dan anders. We zijn geen standaard Aziatisch restaurant, maar een Aziatisch restaurant met een Rotterdamse twist en een overheerlijk Pekingeend-menu.
Bekijk de vacatures

We want you.

We zijn op zoek naar ondernemende en een tikkeltje eigenwijze medewerkers die ons helpen ons restaurant elke dag een stukje leuker en beter te maken.

We hebben de volgende vacatures open staan, maar als je net als wij een beetje eigenwijs bent en denkt dat je een mooie aanvulling bent op ons team, dan zien we ook jouw sollicitatie graag tegemoet.

Onze vacatures.

Oproepmedewerker bediening

Oproepmedewerker bediening

Vind jij het leuk om op een vaste plek te werken wanneer het jou uitkomt? Word jij blij van een avondje knallen in de horeca met een leuk team? En heb jij regelmatig tijd om in het weekend te werken? Bij Restaurant Chung is het altijd gezellig druk en hebben we...

Assistent-Sommelier

Assistent-Sommelier

Wil jij een baan met verantwoordelijkheid, waarin je binnen het team heel zelfstandig aan de slag kunt en waar ruimte is voor jouw creatieve kijk op het bedrijf? Als assistent-sommelier van Restaurant Chung ben je de rechterhand van Chung. De dagen waarop jij aan het...

Restaurant Chung

maandag, woensdag, donderdag, vrijdag

12:00 – 22:30

dinsdag

Gesloten m.u.v. partijen

Weekend

16:30 – 22:30

Parkeren?

5 uur voor € 6,00 lees hier verder

Contact

Telefoon

010 414 40 99

e-Mail

info@restaurantchung.nl

Nieuwsbrief