UIT ETEN OP MAANDAG.

Lekker uit eten op maandagavond in Rotterdam Centrum? Dat kan bij restaurant Chung! Ons restaurant is op maandag geopend. Pak eens goed uit op maandag door te kiezen voor ons Pekingeendmenu, laat je verrassen met het menu van de Chef, of kies samen een aantal gerechten van de shared dining kaart.

Restaurant Chung is zeker geen standaard Aziatisch restaurant, maar een restaurant waar je nieuwe Aziatische gerechten kunt eten met een Rotterdamse twist.

Bekijk menukaartDirect reserveren

PEKINGEEND MENU

Ambachtelijk bereide Pekingeend, de lekkerste van Rotterdam. Dit menu bevat alles om je smaakpapillen te prikkelen: warm, koud, zoet, zuur, ziltig, bitter… te bestellen in 4- of 5-gangen.

Vanaf € 37,50 p.p

(vanaf 2 personen)

MENU VAN DE CHEF

Laat de culinaire keuzes op maandagavond over aan de Chef. Het menu van de chef is in 3-, 4-, of 5-gangen te bestellen en verrast je met heerlijke gerechten uit het seizoen, Aziatisch maar met een eigenwijze Rotterdamse twist.

Vanaf € 35,00 per persoon

(alleen per tafel)

SHARED DINING

Liever zelf kiezen wat je eet? Maak je keuze uit de verschillende shared dining gerechten van de kaart! Warm en koud, wisselend met het seizoen en de inspiratie van de chef.

Vanaf € 6,50 per gerecht