Chung op locatie.

Heb je iets te vieren en kan het eten van Chung daarbij niet ontbreken? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt ook catering bij Chung bestellen. Vanaf 25 personen kun je een uitgebreide lunch of een mooi diner op locatie laten verzorgen.
Vraag offerte aan!

Aziatische catering rotterdam.

Een exclusieve lunch of diner met collega’s, vrienden of familie, een bruiloft, een buffet of walking dinner, of het nu privé of zakelijk is, voor elk evenement op locatie kan Chung catering verzorgen. We bereiden met liefde onze specialiteit Pekingeend op locatie, maar u kunt natuurlijk ook verschillende Aziatische gerechten met onze bekende Europese twist bestellen. Naast een uitgebreid assortiment hapjes en een complete lunch of diner, kunnen wij uiteraard ook passende wijnen en overige dranken verzorgen. Om een offerte te kunnen samenstellen vernemen we graag jullie wensen met betrekking tot het eten en drinken, maar ontvangen we ook graag wat meer informatie over de locatie. Even bellen om de mogelijkheden te bespreken kan natuurlijk altijd.

Onze heerlijke pekingeend in je achtertuin

Vraag offerte aan!

CATERING ARRANGEMENTEN CHUNG

Lunch

Een heerlijk lunchmenu van 3 of meer gangen. De lekkerste gerechten van het seizoen uitgeserveerd aan tafel. Dit arrangement is uit te breiden met bijpassende wijnen.

Vanaf € 29,50 p.p.

Diner

Kies voor onze specialiteit Pekingeend of laat je verrassen met een menu van de chef. Aziatische keuken met een Europese twist. Dit arrangement is uit te breiden met bijpassende wijnen.

Vanaf € 45,00 p.p.

Walking dinner

Perfect voor als je niet de hele avond aan tafel wilt zitten. We serveren verschillende kleine gerechten uit. En wat dacht je van een bar waar je de lekkerste Pekingeendflensjes zelf kunt samenstellen?

Vanaf € 65,00 p.p.

Offerte aanvragen