OVER RESTAURANT CHUNG.

Lekker eigenzinnig. Dat kun je wel zeggen als je bij Chung gegeten hebt. De basis van onze keuken is Aziatisch, maar bij ons eet je geen nasi of bami met saté. We laten ons inspireren door de moderne Europese keukens en geven dit vervolgens een eigenwijze Rotterdamse twist. We doen niet aan grote schalen witte rijst, maar serveren culinaire gerechten waarin ‘best of both worlds’ gecombineerd worden. We zijn creatief met kruiden, specerijen en denken graag buiten de gebaande paden. Zo eet je heerlijke kreeft, maar wel met gember-oestersaus. Of oesters, gestoomd met zwarte bonen. Wat we wél uit de Aziatische keuken meenemen is dat je de gerechten met je tafelgenoten kunt delen, zodat je zoveel mogelijk van onze keuken kunt proeven. Onze specialisatie is de Pekingeend, die op ambachtelijke manier wordt bereid. Als je net als Chung zelf helemaal gek bent van Pekingeend, dan kun je bij ons ook een 4- of 5-gangen Pekingeend menu bestellen. Met veel plezier schenken we daar ook passende wijnen bij. Een bezoek aan Chung staat voor heerlijk culinair genieten!

Chung gaat je verrassen.

Pekingeend menu

Ambachtelijk bereide Pekingeend, de lekkerste van Rotterdam. Kies voor het 4- of 5-gangen Pekingeend menu en laat je verrassen door de verschillende smaakcombinaties en bereidingswijzen.

Bekijk het pekingeend menu

Shared Dining menu

Naast de specialiteiten met Pekingeend kun je bij restaurant Chung ook terecht voor kleine fusion gerechten met Aziatische en Europese invloeden. Net als het Pekingeend menu wijzigt ook het shared dining menu regelmatig met de seizoenen mee.

Bekijk onze menukaart

Wijnkaart

Bij Chung houden we niet alleen van goed eten, maar kunnen we ook mooie wijnen erg waarderen. Kies jouw favoriete wijn van de uitgebreide wijnkaart, of volg de suggesties van de sommelier bij het menu.

Bekijk onze wijnkaart

Restaurant Chung

maandag, woensdag, donderdag, vrijdag

12:00 - 22:30

dinsdag

Gesloten m.u.v. partijen

Weekend

16:30 - 22:30

Parkeren?

5 uur voor € 6,00 lees hier verder

Contact

Telefoon

010 414 40 99

e-Mail

info@restaurantchung.nl

Nieuwsbrief