Zaalverhuur.

Midden in het bruisende centrum van Rotterdam vind je restaurant Chung net achter de Meent. De zaal op de eerste verdieping van ons restaurant is heel geschikt voor bijeenkomsten van 20 tot 35 personen, gecombineerd met een lunch of diner. Ons restaurant is af te huren voor besloten lunch of diners vanaf 40 personen.
FeestlocatieVergaderen

Feestlocatie rotterdam centrum.

Er is altijd wel iets te vieren en daar denkt restaurant Chung graag over mee. Ons restaurant in het centrum van Rotterdam is te huur voor een besloten lunch, diner of aangeklede borrel. Een verjaardag, een jubileum, een huwelijk of een bedrijfsfeest? We verzorgen dit graag op onze locatie. Wij vinden lekker eten het belangrijkste dat er is, dus dat kan tijdens een goed feest niet ontbreken. Van een Pekingeendmenu voor het hele gezelschap tot een heerlijk buffet met Asian-fusion gerechten, we bespreken graag waar jullie voorkeur naar uitgaat. Restaurant Chung is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is een grote parkeergarage net achter het restaurant. Afhankelijk van het aantal personen, de dag en het weer, kunnen wij een evenement organiseren in ons restaurant, in de zaal op de eerste verdieping of op ons prachtige terras. Onze locatie is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 100 personen. Voor meer personen kun je altijd gebruik maken van onze catering op een andere locatie.

Chung gaat je verrassen.

Vraag offerte aan!

Arrangementen.

Besloten lunch

Uitgebreid lunchen bij Chung: kies met het hele gezelschap voor een heerlijk 2-, 3- of 4-gangen menu, met of zonder bijpassende wijnen.

Vanaf € 29,50 p.p.

Besloten diner

Een (walking) diner of buffet in ons restaurant, in de zaal of op het terras. We kunnen een Pekingeend menu maken, maar ook verschillende shared dining gerechten serveren. De prijs is exclusief dranken, maar we kunnen uiteraard bijpassende wijnen schenken.

Vanaf € 39,50 p.p.

lunch of diner op locatie

Het is natuurlijk ook mogelijk om een lunch of diner van restaurant Chung op locatie te serveren. Bekijk de mogelijkheden op onze pagina over catering.

Vanaf € 50,00 p.p.

VERGADERLOCATIE ROTTERDAM CENTRUM.

Op de eerste verdieping van ons restaurant hebben we een grote zaal beschikbaar voor vergaderingen of presentaties. Deze zaal is geschikt voor bijeenkomsten van 15 tot 35 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling in de ruimte. Er is een beamer met scherm, goede wifi en een flip-over aanwezig. Op de tafels of op een apart buffet plaatsen wij voldoende koffie, thee en mineraalwater. Ook zorgen wij voor vers fruit, lekkere snoepjes en een zoete of een hartige snack tijdens de meeting. Na afloop van de bijeenkomst kunnen jullie in de zaal of beneden in het restaurant lunchen of dineren. We bieden hier speciale vergaderarrangementen voor aan. Restaurant Chung is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage.

Arrangementen.

Vergadering met lunch

Een dagdeel vergaderen met koffie, thee, mineraalwater, vers fruit en een zoete of hartige snack, inclusief lunch.

Vanaf € 35,00 p.p.

vergadering met diner

Een dagdeel vergaderen met koffie, thee, mineraalwater, vers fruit en een zoete of hartige snack, inclusief diner.

Vanaf € 40,00 p.p.

Vergadering met lunch en diner

Een hele dag vergaderen met koffie, thee, mineraalwater, vers fruit, een zoete en een hartige snack, inclusief lunch en diner.

Vanaf € 65,00 p.p.