Oproepmedewerker bediening

Vind jij het leuk om op een vaste plek te werken wanneer het jou uitkomt? Word jij blij van een avondje knallen in de horeca met een leuk team? En heb jij regelmatig tijd om in het weekend te werken?

Bij Restaurant Chung is het altijd gezellig druk en hebben we regelmatig een avondje werk voor je beschikbaar, voornamelijk in de weekenden. Onze gasten komen speciaal voor het Pekingeend menu of laten zich graag verassen met het Menu van de Chef. De roots van de keuken zijn Aziatisch, maar met een Europese of Rotterdamse twist. Een beetje eigenwijs dus. Wat we vooral belangrijk vinden is dat het eten en de service altijd goed zijn. We zetten altijd het liefst nog een stapje extra om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Dan hebben we zelf namelijk ook een topavond!

We vinden het fijn als je al wat ervaring hebt in de horeca en als je basiskennis hebt van wijnen. Het belangrijkste is jouw gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, want wat je nog niet weet kunnen wij je hier zeker leren.

Wat bieden wij?

  • Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie
  • Afwisselend en uitdagend werk
  • Een leuk team en een collegiale werksfeer
  • Een goed salaris en fijne (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw volgende baan?

Reageer dan snel door een bericht te sturen naar info@restaurantchung.nl, met daarin jouw contactgegevens, een korte motivatie en een recente versie van jouw cv met foto. Gebruik “sollicitatie medewerker bediening” als onderwerp.
Share This