assistent-sommelier

Wil jij een baan met verantwoordelijkheid, waarin je binnen het team heel zelfstandig aan de slag kunt en waar ruimte is voor jouw creatieve kijk op het bedrijf?

Als assistent-sommelier van Restaurant Chung ben je de rechterhand van Chung. De dagen waarop jij aan het werk bent loopt alles op rolletjes. Je opent het restaurant, je checkt de (wijn-)voorraad, je beheert de bestellingen, je belt de reserveringen na, trekt het restaurant weer strak en zet alles klaar voor de eerste gasten.
Je hebt contact met de leveranciers, met je directe collega’s, met Chung en met onze gasten. Je controleert hun reserveringen, details waar we rekening mee kunnen houden en je bent ook degene die hen aan het begin van de avond ontvangt.

Er is veel ruimte voor jouw creativiteit. Je houdt de wijnkaart up-to-date en je bent nieuwsgierig naar trends en andere ontwikkelingen in onze branche. Je voelt je niet geremd om leuke ideeën voor het restaurant, het terras of de vergaderruimte te delen en uit te voeren.

Eigenlijk kunnen we geen dag zonder je, maar we begrijpen dat je ook wel eens vrij wilt. We gaan er wel vanuit dat je in het weekend werkt, want dat zijn onze drukste en leukste dagen. We vinden het fijn als je al wat ervaring hebt in de horeca en als je basiskennis hebt van wijnen. Het belangrijkste is jouw gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, want wat je nog niet weet kunnen wij je hier zeker leren.

Wat bieden wij?

  • Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie
  • Afwisselend en uitdagend werk met veel verantwoordelijkheid
  • Een aangename en collegiale werksfeer
  • Een goed salaris en fijne (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Is dit jouw volgende baan?

Reageer dan snel door een bericht te sturen naar info@restaurantchung.nl, met daarin jouw contactgegevens, een korte motivatie en een recente versie van jouw cv met foto. Gebruik “sollicitatie assistent sommelier” als onderwerp.

Restaurant Chung

Maandag, donderdag t/m zondag 16:00 - 20:30

Afhalen en bezorgen

Contact

Telefoon

010 414 40 99

e-Mail

info@restaurantchung.nl

Nieuwsbrief

Share This