Section Tittle

Bij Chung kun je terecht voor een smakelijk diner, lekkere lunch, gezellig feestje of volledig verzorgde vergadering.

Section Tittle

Zakelijk

Op zoek naar een stijlvolle vergaderlocatie in het centrum van Rotterdam? Op de eerste etage bieden we een prachtige ruimte om in alle rust te overleggen, brainstormen en vergaderen. Alle benodigdheden zoals flipovers en een beamer met scherm zijn aanwezig.

Daarnaast is Restaurant Chung de ideale plek voor een snelle, zakelijke lunch. Ontdek bijvoorbeeld onze bijzondere Bento Box: een verrassende maaltijd met een diversiteit aan lekkernijen.

Section Tittle

Feestlocatie

Restaurant Chung is de perfecte plek om jouw bruiloft, verjaardag, feest, jubileum, babyshower of receptie te organiseren. Alles is bespreekbaar: of je nu met familie en vrienden op het prachtige stadsterras wil borrelen, of juist de gehele locatie wil afhuren voor een private diner.

 

In totaal is er ruimte voor maximaal 70 personen. Kleinere groepen zijn natuurlijk ook welkom. Onze trendy bovenverdieping is een sfeervolle ruimte voor gezelschappen tot maximaal 40 personen. En heeft jouw feest een bepaald thema? Chung helpt je graag om de locatie in stijl aan te kleden. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Section Tittle

Op locatie koken

Chung kookt ook graag op andere plekken dan in zijn eigen restaurant. Bijvoorbeeld bij jou thuis achter het fornuis, op foodfestivals of op jouw event. Hij bereidde eerder al op evenementen als Rauwkost en RotterdamseKost de lekkerste gerechten. De mogelijkheden zijn op dit gebied eindeloos: van Aziatische borrelhapjes tot een compleet 6-gangen diner met zijn beroemde pekingeend. Wil je dat deze topchef ook eens bij jou komt koken? Neem contact met ons op en we maken een voorstel op maat!

 

De smakelijke maaltijden van Restaurant Chung kunnen uiteraard ook bij jou thuis of op kantoor bezorgd worden. Bezoek hiervoor onze bezorgpartners Deliveroo en Foodora.

Section Tittle