Section Tittle

Wie is Chung?

Maak kennis met Chung Wai Liu, eigenaar, chef en sommelier van Restaurant Chung. Zijn hele leven heeft hij baantjes in de horeca gehad en in 2011 ging een lang gekoesterde wens in vervulling: zijn eigen zaak. In hartje Rotterdam bereidt Chung nu dagelijks Aziatische gerechten met een moderne twist.

 

Inmiddels is hij gespecialiseerd in de bereiding van pekingeend en serveert hij dit gerecht elke keer net iets anders. Regelmatig duikt hij de keuken in om te experimenteren met het garingsproces en verschillende kruiden. Chungs pekingeend wordt niet voor niets de beste van Rotterdam genoemd!

 

Concept

Laat je verrassen door de chef! Kom je bij Restaurant Chung eten, dan word je gastvrij verwelkomd bij de ingang. Vervolgens maak je een keus tussen een 3-, 4-, of 5-gangen diner. Daarna krijg je de heerlijkste modern Aziatische gerechten voorgeschoteld, bereid met dagverse en seizoensgebonden ingrediënten. Een begeleidende wijn maakt de avond compleet. Chung volgde diverse cursussen om de beste wijn-spijscombinaties samen te kunnen stellen. Zo weet hij precies welke wijn perfect bij de maaltijden past.

 

Eet je vegetarisch of heb je bepaalde (dieet)wensen als glutenvrij of lactosevrij? Geen probleem! Geef het van tevoren aan, dan houden we hier rekening mee.

Section Tittle

Awards

Sinds de overname van Four Seasons in 2011 hebben we in
diverse bladen en kranten gestaan

Section Tittle

IENS Topper 2012 – heden 8,6

Lekker 500 2013 – Heden Top 500

Gault Millau – 2011 – heden 13 punten

TripAdvisorCertificaat voor uitmuntend

Section Tittle

Buik van RotterdamBeste Pekingeend uit de stad

Section Tittle

Aanmelden voor nieuwsbrief