Chung zoekt een assistent-sommelier

Categories

Als assistent-sommelier van Restaurant Chung ben je onderdeel van onze bediening. Met jouw gedrevenheid en enthousiasme voor het vak, adviseer je onze gasten op het gebied van wijn. Naast de adviserende rol houd je ook onze wijnkaart up-to-date. Met jouw passie voor wijn en gastronomie draag je bij aan de ultieme beleving van onze gasten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het beheer en aanvullen van de wijnvoorraad. Als assistent-sommelier ben je niet alleen representatief, maar ook de perfecte gastheer/-vrouw: je gaat voor een fantastische wijn & gerecht combinatie!

Wij bieden: 
* Een boeiende werkomgeving bij een moderne en groeiende organisatie
* Afwisselend en uitdagend werk
* Een aangename en collegiale werksfeer
* Prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Interesse in de functie van Assistent-Sommelier bij Restaurant Chung ?
Reageer nu met je CV en motivatie door middel van een email sturen met foto naar info @ restaurantchung.nl