Neem je vader mee naar Restaurant Chung

Categories

Aanstaande zondag is het weer Vaderdag. Sinds onze chef Chung zelf vader is, viert hij deze speciale dag een stuk actiever. Chung vertelt ons alles over zijn Vaderdag en het menu dat hij in petto heeft voor iedereen die zijn of haar vader eens in het zonnetje wil zetten.

Wat betekent Vaderdag voor jou?
Ik vind het een speciale dag, die net zo belangrijk is als moederdag. Moederdag is over het algemeen wat commerciëler ingericht. Vaders zijn altijd de harde werkers die nooit tijd voor het gezin hebben. Sinds het fenomeen papa-dag is dat tegenwoordig heel anders. Toch worden vaders in commercials nog vaak afgeschilderd als de man die nooit thuis is, omdat hij altijd aan het werk is. Daarom moet het ook gewoon een dag zijn om alle vaders te eren.

Hoe vier je Vaderdag?
Mijn vader woont in Hong Kong en gelukkig staat de techniek niet voor niets. FaceTime is een uitkomst om hem even te zien. Al moeten we wel rekening houden met tijdsverschil.

Je bent zelf ook vader.
Tot een jaar geleden vierde ik eigenlijk nooit vaderdag. Ik stuurde wel altijd een berichtje naar m’n vader en schoonvader, maar daarna ging ik naar het restaurant om te werken. Dit jaar ga ik ook  aan het werk, maar ’s ochtends nuttig ik wel even een ontbijt met de kleine en m’n vrouw. Thuis of buiten de deur. Ligt eraan of mijn vrouw nog een verrassing heeft bedacht… Haha!

Heeft Restaurant Chung nog iets in petto voor alle vaders?
Alle vaders en hun gezinnen zijn uiteraard welkom zondag! Omdat we met dagverse producten werken, presenteren we vandaag ons speciale vaderdagmenu. Houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten!

Heb je nog een advies voor alle vaders?
De tijden zijn aan het veranderen, breng meer tijd door met de kinderen in plaats van met je telefoon. Ik betrap mijzelf er vaak genoeg op om snel nog even op mijn mobiel te kijken naar een mailtje van een leverancier of een reservering die online gemaakt is. In diezelfde tijd had ik ook met die kleine een spelletje kunnen spelen.

Benieuwd naar het speciale vaderdagmenu? Houd vandaag onze Facebook-pagina in de gaten en reserveer je tafel via 010-4144099 of ons online reserveringssysteem.