Ontdek de bovenverdieping van Chung

Categories

Dat je heerlijk kunt eten bij Restaurant Chung, dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat je op onze bovenverdieping kunt vergaderen of een feestje kunt vieren? Wij vertellen je alles over deze stijlvolle ruimte, waar vanaf deze zomer ook nog eens Chungs eigen pop-up restaurant te vinden is!

Genieten van een fantastisch uitzicht over Rotterdam tijdens jouw vergadering, borrel of feestje? Onze bovenverdieping is de ideale plek! Een groot deel van de ruimte is voorzien van ramen en glazen puien, waardoor een geweldig zicht over de stad ontstaat. Daarnaast is onze locatie geheel aan te kleden naar eigen smaak. Denk aan roze of blauwe ballonnen en slingers bij een babyshower, of trendy decoratie in de kleuren van jullie bedrijfslogo!

Mogelijkheden
Onze bovenverdieping is 90m2 en beschikt over een balkon van 6m2. De ruimte is af te huren vanaf 15 personen. Aan de tafels is ruimte voor maximaal 40 personen. Organiseer je een feestelijke borrel? Dan is er plek voor maximaal 50 personen. Een beamer met beeldscherm en geluidsinstallatie is aanwezig en er is gratis Wifi beschikbaar. Tijdens jouw event kun je genieten van een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, verrukkelijke borrelhapjes of een smakelijk diner, natuurlijk met onze bekende fusion twist. Dit plannen we graag in overleg, waarbij we rekening houden met eventuele dieetwensen.

Trouwlocatie
Naast (zakelijke) feestjes, workshops, recepties en modeshows, is onze bovenruimte ook perfect om je bruiloft te vieren. Restaurant Chung bevindt zich namelijk op maar 2 minuten loopafstand van het stadhuis! De verdieping is vrij neutraal ingericht, waardoor het gemakkelijk is om de ruimte te decoreren in de kleuren van jouw bruiloft. Je kunt bij ons terecht voor een diner met een select gezelschap, een buffet en je receptie.

Pop-up restaurant
In augustus wordt onze bovenverdieping verbouwd, zodat de ruimte nog praktischer wordt. Chung gaat dan ook zijn eigen pop-up restaurant realiseren, waarbij steeds een ander thema centraal staat. Welk thema in september als eerste aan de beurt komt? Dat bepalen jullie! Houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten, daar komt binnenkort een poll op te staan.

Interesse gekregen in onze veelzijdige bovenverdieping? Neem contact met ons op en kom de stijlvolle ruimte eens bekijken!